Categorieën

Dokihorse is genomineerd voor de titel Ruitersportwinkel van het jaar 2016/2017!

We zijn genomineerd voor de titel ’Ruitersportwinkel van het jaar’ in de categorie Webshops. De verkiezing, een initiatief van horses.nl, is al jarenlang dé ruitersportwinkelverkiezing van Nederland. Zes andere genomineerden strijden samen met Dokihorse om de felbegeerde titel. In juni wordt de winnaar gekozen op basis van het oordeel van een vakjury en publieksstemmen.

Stemmen kon tot 31 maart. We willen iedereen die op Dokihorse gestemd heeft onwijs bedanken! Het duimen is voor ons hele team nu begonnen :) Alle stemmers ontvingen van Dokihorse 10% korting. 5 van hen wonnen €50,- euro shoptegoed. Onder alle stemmen verloot de organisatie (Horses) bovendien ruiterarrangementen bij het paardenhotel van Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel.

Eigenaresse Dominique van der Duin is blij verrast met de nominatie: „We werken er elke dag heel hard aan om winkelen in onze webshop tot een feestje voor de ruitersportliefhebber te maken. De nominatie is een enorme waardering en bovendien een teken dat we hard op weg zijn één van de meest vooraanstaande ruitersportwebshops van Nederland te worden. Daar zijn we ontzettend blij mee en trots op.”

Het oordeel van een vakjury bepaalt samen met dat van een mysteryshopper voor 60% welke van de in totaal zeven genomineerden de winnaar wordt. De overige 40% wordt bepaald door publieksstemmen. Op de website www.ruitersportwinkelvanhetjaar.nl kon iedereen zijn stem uitbrengen. Van der Duin: „De zes genomineerden waartegen we het opnemen zijn allen onwijs gerenommeerde webshops die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. We zijn dan ook onwijs trots om hier als Dokihorse tussen te mogen staan. Uiteraard zouden we het te gek vinden als we de verkiezing uiteindelijk winnen."

Kijk op www.ruitersportwinkelvanhetjaar.nl voor meer informatie. 
Wil je de Dokihorse nieuwsbrief met nieuws, acties en aanbiedingen ontvangen?