Categorieën

Alles voor jou en je paard

Dokihorse heeft alles in huis voor jou en je paard. Een zorgvuldig gemaakte selectie van  de mooiste en leukste producten van bekende ruitersportmerken. Én een unieke eigen lijn met broeken, chaps, jodphurs, bodyprotectors en handschoenen van ons eigen Dokihorse label. We staan voor topkwaliteit tegen de scherpste prijzen. Dat maakt winkelen in onze webshop een feestje voor de ruitersportliefhebber!

Passie en liefde voor de ruitersport sinds 2005

Aan de basis van alles wat je in onze webshop vind staan passie en liefde voor de ruitersport. We houden van paarden, van rijden en van alles wat daar bij hoort. Al sinds 2005 bieden we de mooiste producten voor de beste prijzen. Voor jong en oud. Daar hebben we al heel veel ruitersportliefhebbers gelukkig mee gemaakt in Nederland, België en daarbuiten. En daar worden we blij van!

De laatste trends

We steken heel veel tijd en zorg in het selecteren van de mooiste producten van diverse merken. We volgen de laatste trends op het gebied van mode, comfort, veiligheid, en verzorging op de voet. Die verzamelen we voor jou in onze webshop. We voeren die trends bovendien door in de kleding van onze eigen Dokihorse lijn die we zelf ontwerpen en speciaal laten maken. Daarmee ben je verzekerd van topproducten met hippe kleuren, leuke details en goede pasvormen. En je vind ze alleen in deze webshop. 

Leuke acties!

We bieden je constant leuke acties: mooie kortingen, gratis verzending of zelfs gratis producten! Bijna elke maand vind je in onze webshop wel een andere aanbieding. Houd daarom onze webshop, nieuwsbrief en Facebookpagina goed in de gaten. Dan blijf je op de hoogte en blijf je profiteren!

Vragen of hulp nodig?

Heb je vragen of wil je graag ons advies? Neem contact op! Je kunt via de oranje knop onderaan zelfs direct met ons chatten, leuk toch? We helpen je graag.

Service

Wil je meer weten over de levertijd, afhalen, verzendkosten, betalen, retourneren en/of garantie? Ga dan naar Service.
Wil je de Dokihorse nieuwsbrief met nieuws, acties en aanbiedingen ontvangen?