7 redenen waarom shoppen bij Dokihorse een feestje is

7 redenen waarom shoppen bij Dokihorse een feestje is

Bij Dokihorse besteden we veel tijd en aandacht aan een optimale winkelervaring voor onze klanten. Zowel in de webshop als in de winkel. Wij vinden dat shoppen bij ons een feestje moet zijn. Gelukkig ervaren onze vaste klanten dat ook zo. Van hen weten we dat dit de 7 belangrijkste redenen zijn om bij Dokihorse te winkelen.

1. We hebben alles voor jou en je paard

Met keuze uit meer dan 1000 onwijs leuke producten vind je in onze webshop en winkel altijd iets voor jou en je paard. 

2. Voordelige topkwaliteit

Ruitersport is het leukst als het lekker betaalbaar is. Daarom zijn onze producten goed maar voordelig en profiteer je continu van de scherpste aanbiedingen en veel kortingsacties en cadeaus.

3. Mooiste producten van bekende merken

Bij ons vind je een zorgvuldig gemaakte selectie van de allermooiste producten van bekende ruitersportmerken.

4. Unieke eigen Dokihorse collectie

Ontdek de unieke lijn met trendy rijbroeken, laarzen, chaps, jodphurs, bodyprotectors, riemen en handschoenen van ons eigen populaire Dokihorse label

5. Persoonlijk en gedegen advies

Ons team staat voor je klaar met persoonlijk advies. Ook 's avonds en in het weekend. Stuk voor stuk met kennis van zaken en een achtergrond in de ruitersport. 

6. Dokihorse Ruitersport Store

Bezoek onze winkel in het hart van Holten. Beleef de wereld van ruitersport, krijg persoonlijke aandacht en het allerbeste advies.

7. Genomineerd: Ruitersportwinkel van het jaar

In 2016/2017 is Dokihorse genomineerd voor de titel 'Ruitersportwinkel van het jaar' in de categorie Webshops. Lees er alles over in onze blog


Laat een reactie achter

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd