Direct naar de content

 Gratis verzending vanaf €49          Voor 15:00 besteld = morgen in huis       Niet goed = geld terug

Nieuws & Blog

Dokihorse Ruitersport Store opent in Holten

door Dominique van der Duin 07 Jan 2018 0 reacties

Op zaterdag 19 januari opent Dokihorse Ruitersport Store aan de Oranjestraat in Holten. De nieuwe ruitersportwinkel biedt een groot assortiment moderne artikelen voor ruiter en paard. Dokihorse vervult op dat gebied een regiofunctie voor Holten en omliggende dorpen in de wijde omtrek. De eerste weken staan in het teken van de feestelijke opening. Klanten profiteren tot eind januari van kennismakingsacties en cadeaus.

Centrale ligging biedt gemak

Dokihorse, in 2005 opgericht door de Holtense Dominique van der Duin, is geen nieuwe naam in het land der ruitersportartikelen. Al jarenlang heeft Dokihorse onder andere door verkoop tijdens evenementen een goede naam onder regionale ruitersportliefhebbers. Met twee succesvolle webshops bedient zij eveneens klanten uit heel Nederland en delen van België. 

Een winkel op een centrale locatie in Holten was altijd een ambitie en droom van Van der Duin. Het betekent een volgende stap voor Dokihorse: „Door ons te vestigen in de dorpskern, bieden we ruitersportliefhebbers uit de hele regio gemak. Onze nieuwe winkel is gelegen aan de doorgaande weg van en naar het centrum, op loopafstand van de andere winkels en bijvoorbeeld horeca. Daardoor is een bezoek aan onze ruitersport store nu makkelijk te combineren. Er is bovendien ruime parkeergelegenheid bij het pand en de locatie is snel bereikbaar vanaf de A1.” Andersom hoopt Van der Duin met haar nieuwe winkel ook bij te dragen aan de Holtense dorpskern: „Holten heeft enorm veel te bieden. We hopen met onze winkel nóg meer bezoekers uit de streek naar het veelzijdige centrum te trekken.”  

De laatste trends, kwaliteit en betaalbaarheid

Dokihorse heeft alles in huis voor ruiter en paard. Een zorgvuldig gemaakte selectie van de beste producten van bekende ruitersportmerken en een unieke kledinglijn onder het eigen Dokihorse label. „Modern design, optimaal rijcomfort, duurzame kwaliteit en betaalbaarheid staan bij ons centraal. We steken enorm veel tijd en zorg in het selecteren van de mooiste producten. We volgen de laatste trends op het gebied van mode, comfort en veiligheid op de voet. Die voeren we constant door in ons assortiment. Zo is men verzekerd van topproducten met trendy kleuren, de mooiste details en de beste pasvormen. We vinden het bovendien belangrijk dat we een one-stop-shop zijn met een breed assortiment én dat paardrijden voor iedereen betaalbaar blijft, dus daar zorgen we voor”, zegt Van der Duin. 

Feestelijke opening en kennismakingsacties

De officiële opening wordt op zaterdag 19 januari feestelijk gevierd met een hapje en een drankje, scherpe aanbiedingen die alleen op deze dag geldig zijn en een gratis goed gevulde goodiebag bij iedere aankoop. Nog tot en met 31 januari trakteert de nieuwe ruitersportwinkel vervolgens ter kennismaking op flinke kortingen en de gratis goodiebag. Meer informatie over de opening kan men vinden op www.dokihorse.com. 

930 x 520px

SPRING SUMMER LOOKBOOK

Sample Block Quote

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis.

Sample Paragraph Text

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis nec danos dui. Cras suscipit quam et turpis eleifend vitae malesuada magna congue. Damus id ullamcorper neque. Sed vitae mi a mi pretium aliquet ac sed elitos. Pellentesque nulla eros accumsan quis justo at tincidunt lobortis deli denimes, suspendisse vestibulum lectus in lectus volutpate.
Vorige artikel
Volgende artikel

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Bedankt voor je aanmelding!

Dit e-mailadres is al geregistreerd

Shop the look!

Kies opties

Bewerk optie
Voorradnotificatie
this is just a warning
Je Dokihorse account
Winkelwagen
0 Producten