Dokihorse genomineerd voor titel Ruitersportwinkel van het jaar 2016/2017

Dokihorse genomineerd voor titel Ruitersportwinkel van het jaar 2016/2017

Dokihorse was één van de genomineerden voor de titel ’Ruitersportwinkel van het jaar 2016/2017’ in de categorie Webshops. De verkiezing, een initiatief van horses.nl, is al jarenlang dé ruitersportwinkelverkiezing van Nederland. Zes andere genomineerden streden samen met Dokihorse om de felbegeerde titel.

Eigenaresse Dominique van der Duin is trots op de nominatie: „We werken er elke dag heel hard aan om winkelen in onze ruitersport store en webshop tot een feestje voor de ruitersportliefhebber te maken. De nominatie is een enorme waardering en bovendien een teken dat we hard op weg zijn één van de meest vooraanstaande ruitersportshops van Nederland te worden. Daar zijn we ontzettend blij mee en trots op.” 

Als 'startup' tussen enorm gerenommeerde shops


Het oordeel van een vakjury bepaalt samen met dat van een mysteryshopper voor 60% welke van de in totaal zeven genomineerden de winnaar werd. De overige 40% werd bepaald door publieksstemmen. Op de website www.ruitersportwinkelvanhetjaar.nl kon iedereen zijn stem uitbrengen. Van der Duin: „De zes genomineerden waartegen we het opnamen zijn allen onwijs gerenommeerde shops die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. We zijn dan ook onwijs trots om hier als 'startup' met Dokihorse tussen te mogen staan. Dat we uiteindelijk niet gewonnen hebben is dan ook niet zo gek, maar het is een geweldige motivatie om door te groeien op de wijze waarop we dat nu doen."

Kijk op www.ruitersportwinkelvanhetjaar.nl voor meer informatie.


Laat een reactie achter

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd