Direct naar de content

 Gratis verzending vanaf €49          Voor 15:00 besteld = morgen in huis       Niet goed = geld terug

Nieuws & Blog

Dokihorse genomineerd voor titel Ruitersportwinkel van het jaar 2016/2017

door Dominique van der Duin 14 Nov 2016 0 reacties

Dokihorse was één van de genomineerden voor de titel ’Ruitersportwinkel van het jaar 2016/2017’ in de categorie Webshops. De verkiezing, een initiatief van horses.nl, is al jarenlang dé ruitersportwinkelverkiezing van Nederland. Zes andere genomineerden streden samen met Dokihorse om de felbegeerde titel.

Eigenaresse Dominique van der Duin is trots op de nominatie: „We werken er elke dag heel hard aan om winkelen in onze ruitersport store en webshop tot een feestje voor de ruitersportliefhebber te maken. De nominatie is een enorme waardering en bovendien een teken dat we hard op weg zijn één van de meest vooraanstaande ruitersportshops van Nederland te worden. Daar zijn we ontzettend blij mee en trots op.” 

Als 'startup' tussen enorm gerenommeerde shops


Het oordeel van een vakjury bepaalt samen met dat van een mysteryshopper voor 60% welke van de in totaal zeven genomineerden de winnaar werd. De overige 40% werd bepaald door publieksstemmen. Op de website www.ruitersportwinkelvanhetjaar.nl kon iedereen zijn stem uitbrengen. Van der Duin: „De zes genomineerden waartegen we het opnamen zijn allen onwijs gerenommeerde shops die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. We zijn dan ook onwijs trots om hier als 'startup' met Dokihorse tussen te mogen staan. Dat we uiteindelijk niet gewonnen hebben is dan ook niet zo gek, maar het is een geweldige motivatie om door te groeien op de wijze waarop we dat nu doen."

Kijk op www.ruitersportwinkelvanhetjaar.nl voor meer informatie.

930 x 520px

SPRING SUMMER LOOKBOOK

Sample Block Quote

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis.

Sample Paragraph Text

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis nec danos dui. Cras suscipit quam et turpis eleifend vitae malesuada magna congue. Damus id ullamcorper neque. Sed vitae mi a mi pretium aliquet ac sed elitos. Pellentesque nulla eros accumsan quis justo at tincidunt lobortis deli denimes, suspendisse vestibulum lectus in lectus volutpate.
Vorige artikel
Volgende artikel

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Bedankt voor je aanmelding!

Dit e-mailadres is al geregistreerd

Shop the look!

Kies opties

Bewerk optie
Voorradnotificatie
this is just a warning
Je Dokihorse account
Winkelwagen
0 Producten