Direct naar de content

 Gratis verzending vanaf €49          Voor 15:00 besteld = morgen in huis       Niet goed = geld terug

Nieuws & Blog

Dokihorse verdubbelt met nieuwe Horse Basement

door Dominique van der Duin 10 Feb 2024 0 reacties

Dokihorse opent op zaterdag 17 februari de Horse Basement. Een gloednieuwe tweede etage onder de bestaande winkel aan de Kerkstraat in Holten, waarin ruitersporters alles kunnen vinden voor hun paard. 

De ruitersport- en outdoorwinkel verdubbelt daarmee haar winkeloppervlakte. Een wens van eigenaresse Dominique van der Duin, die hiermee in vervulling gaat. "We zijn sinds november 2022 gevestigd in dit pand. Ten opzichte van de vorige locatie hebben we toen al een flinke sprong gemaakt in winkeloppervlakte en assortiment en dat valt bij klanten in de smaak", geeft ze aan. 

"We hebben in nog geen anderhalf jaar tijd onwijs veel nieuwe klanten mogen verwelkomen uit de hele regio. Vaste klanten komen bovendien nog vaker bij ons shoppen dan voorheen. Daar zijn we heel blij mee. Het geeft ook aan dat er in de omgeving veel behoefte is aan een moderne ruitersportzaak die veel te bieden heeft."

De mogelijkheid om een tweede etage te betrekken kwam voor Van der Duin dan ook als geroepen. "We hadden al plannen voor verdere uitbreiding van ons assortiment en het toevoegen van een aantal mooie internationale merken, waar veel vraag naar is. Gebrek aan ruimte was de beperkende factor. Nu we die hebben kunnen we de plannen realiseren."

De nieuwe etage is omgedoopt tot de zogeheten Horse Basement. Daar vinden klanten straks alles wat ze nodig hebben voor hun paard. Van dekens, dekjes en hoofdstellen tot een breed scala aan verzorgingsproducten en bijvoorbeeld voedingssupplementen. “Het wordt een moderne, frisse en overzichtelijke ruimte. We willen klanten in de hele winkel ook echt inspireren en een ervaring bieden door veel aandacht en ruimte voor de laatste trends, mooie combinaties en vakkundige tips”, zegt Van der Duin.

De bovenverdieping is volledig gericht op de ruiter en outdoorliefhebber. De collecties met bijvoorbeeld ruitersport- en outdoor mode, laarzen, schoenen en veiligheidsproducten worden ook verder uitgebreid met de ruimte die boven ontstaat. "Naast ruitersportfanaten weten ook wandelaars en andere buitenmensen ons heel goed te vinden en dat vinden we onwijs leuk", zegt Dominique. "Outdoorkleding zoals laarzen, schoenen, jassen, bodywarmers en sjawls zijn erg populair geworden". 

De opening van de Horse Basement wordt door het team van Dokihorse samen met klanten uitvoerig gevierd vanaf zaterdag 17 en zondag 18 februari. Op die dagen profiteert men onder het genot van een hapje en een drankje van flinke kortingen en acties en maken klanten bij hun aankopen kans op mooie prijzen.

930 x 520px

SPRING SUMMER LOOKBOOK

Sample Block Quote

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis.

Sample Paragraph Text

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis nec danos dui. Cras suscipit quam et turpis eleifend vitae malesuada magna congue. Damus id ullamcorper neque. Sed vitae mi a mi pretium aliquet ac sed elitos. Pellentesque nulla eros accumsan quis justo at tincidunt lobortis deli denimes, suspendisse vestibulum lectus in lectus volutpate.
Vorige artikel
Volgende artikel

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Bedankt voor je aanmelding!

Dit e-mailadres is al geregistreerd

Shop the look!

Kies opties

Bewerk optie
Voorradnotificatie
this is just a warning
Je Dokihorse account
Winkelwagen
0 Producten